Over LifeStyle Vlaanderen

Tijdens deze speciale tijden zijn wij heel trots u de geboorte van LifeStyle Vlaanderen aan te kondigen. LifeStyle Vlaanderen is vanaf nu dé nieuwe eventorganisator voor de beste lifestyle-beurzen in Vlaanderen. Onze gebundelde ervaring, kennis en wilskracht vormen een absolute meerwaarde binnen de beurswereld, waar u als standhouder centraal zal staan.

Wie is LifeStyle Vlaanderen?

  • Nathalie Papin, co-founder en Event Manager, is u waarschijnlijk bekend door de eerdere organisatie van Sfeer en Countryside. Haar kennis in de beurswereld en haar ervaring hoe het wel (en ook niet) moet, zijn een enorme meerwaarde voor elke standhouder en bezoeker.
  • Peter Van der Henst, co-founder en Finance Manager, is een perfecte match dankzij zijn financiële kennis, ervaring in organisatie van netwerkevents, hands-onmentaliteit en zin om te ondernemen.
  • Verder wordt ons team aangevuld met professionals in communicatie, marketing en administratie zodat u steeds kan rekenen op de beste service.

Eerste event: LifeStyle Gent – 13 tot 21 maart 2021 – Flanders Expo

Even verheugd zijn wij om u alvast onze eerste beurs aan te kondigen. LifeStyle Gent, van 13 tot 21 maart 2021 in Flanders Expo, Gent. LifeStyle Gent/Sfeer, wordt hét lifestyle-evenement voor interieur, tuin en zwembad, aangevuld met inspiratie over reizen, gastronomie en kunst. Het wordt een jaarlijks event vol Sfeer en gezelligheid waarbij beleving centraal staat.

Tweede event in het najaar; Countryside Gent – 2 tot 5 december 2021 – Flanders Expo

Ons tweede event, Countryside Gent, gaat door van 2 tem 5 december 2021 in Flanders Expo, Gent.  Countryside is dé happening voor wie het zich zowel binnen als buiten graag gezellig maakt, houdt van reizen, lekker eten en op zoek is naar inspiratie. Het lifestyle-evenement combineert als geen ander interieur, tuin, food, decoratie, vakantie, mode en ontspanning en verrast met nieuwe, creatieve ideeën om ons leven gezellig te maken.

Wil je graag op de hoogte blijven van onze plannen?

We hopen samen met jullie van 2021 een fantastisch beursjaar te maken, we kijken er alvast enorm naar uit om jullie allemaal terug te zien. Tot snel!

Supergemotiveerde groeten,

Nathalie & Peter
LifeStyle Vlaanderen